Przepis i sposób przygotowania na: Pancake wiosenne
Smażę pancake z obu stron.
Rukolę myję, nakładam równomiernie, przyciskam plasterkami serka, polewam sosem, ozdabiam pomidorkami i migdałami. Smacznego poranka!
mąka | 1,5 szkl |
mleko | 1 szkl |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jajko | 2 szt |
sól | 1 szcz |
pomidorki cherry | 5 szt |
ser biały | 7 plastrów |
rukola | 1 garść |
migdały siekane | 3 łyżeczki |
sos pomidorowy | 5 łyżeczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: