Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

CIASTO: Wszystkie składniki (tj. 150 gram mąki, 1/3 szkl. cukru, 75 gram margaryny, jajko i proszek do pieczenia) przekładamy do miski i zagniatamy ciasto. Ciastem wylepiamy dno tortownicy i pieczemy ok. 20 minut w temp. 180 stopni.


Porada autora

Do sernika użyłam gotowego twarogu sernikowego z wiaderka.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    everay

    Pysznie wygląda:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Uwielbiam to połączenie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Michał2

    lubię takie, bardzo smaczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    fajne ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    lubie takie polaczenie ser i mak, pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !