Składniki:
polędwica wołowa | 340 g |
pomidory pelati | 1 puszka |
szalotka | 3 szt. |
Musztarda sarepska Prymat | |
brandy | 20 ml |
olej | |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | |
pieprz zielony w zalewie | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
polędwica wołowa | 340 g |
pomidory pelati | 1 puszka |
szalotka | 3 szt. |
Musztarda sarepska Prymat | |
brandy | 20 ml |
olej | |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | |
pieprz zielony w zalewie | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: