Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dzień Dobry TVN: Nadziewane pikantne pieczarki z grilla

5.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 12 kapeluszy
papryka czerwona 1 szt.
czosnek 2 ząbki
natka pietruszki 1/2 pęczek
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 szt.
masło 3 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka
parmezan starty 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Dzień Dobry TVN: Nadziewane pikantne pieczarki z grilla

2 łyżki oleju rzepakowego do nasmarowania grilla
Do smaku: Sól ziołowa, Pieprz czarny mielony Prymat

Wszystkie składniki farszu połączyć, doprawić do smaku i nadziać nim pieczarki. Grill natłuścić olejem rzepakowym, rozgrzać i grillować pieczarki przez ok. 10 minut, aż będą miękkie i rumiane.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 29.05.2017 13:04
bardzo smaczna przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak