Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierożki z sandacza na sosie z szyjek rakowych

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 szt
sandacz 300 gram
szyjki rakowe 100 gram
jajko 1 szt
śmietana 18-procentowa 150 ml
sól do smaku
koperek 1 peczek
sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki z sandacza na sosie z szyjek rakowych

Sandacza zmielić dodac jajko i odrobine śmietany.Doprawic solą pieprzem i sokiem z cytryny.Formować małe pierożki z farszem z ciasta francuskiego.Dogotującej śmietany dodac przyprawy koperek oraz szyjki rakowe.
Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriso 26.05.2011 18:32
smaczne pyszności
Barbara55 25.05.2011 15:32
to dopiero pierożki
Jaheira11 05.04.2011 23:14
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak