Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z rzodkiewką

3.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
rzodkiewka 1/2 peczka
Musztarda francuska Prymat 1 łyżeczka
majonez 3 łyżki
szczypiorek 1/2 peczku
Papryka ostra mielona Prymat
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z rzodkiewką

Jajka gotujemy na twardo a następnie studzimy. Rzodkiewkę kroimy w drobniutka kostkę. Szczypiorek i koperek drobno szatkujemy. Jajka ugniatamy widelcem. Łączymy ze szczypiorkiem, rzodkiewką, musztarda i majonezem. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i papryką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchenka 05.03.2014 20:02
apetyczna jest!
Kolorowa 05.03.2014 19:24
domowe pasty są zawsze najlepsze ;)
cukiereczek 05.03.2014 18:34
bardzo wiosennie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak