Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Legumina piankowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

białko 9-10 szt
cukier puder 1 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Legumina piankowa

Ubic pianę z białek, dodając stopniowo cukier puder. Dodac konfiturę, wymieszac. Wyłożyc do naczynia do zapiekania i wstawic do gorącego piekarnika. Gdy legumina sie zarumieni wyjęc i polac śmietanką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara55 21.05.2011 15:33
słodkie
kielcok1 03.05.2011 16:56
tego nie jadłem
rakow2
rakow2 30.01.2011 14:58
ciekawe
agata1722
agata1722 28.12.2010 11:24
ciekawy przepis
monisia1977 24.08.2010 11:10
dobre
MAŁGORZATA108 05.07.2010 18:30
Pycha, polecam.
Krzysztof42 05.07.2010 14:51
ciekawe jaka w smaku?
Ela20 05.06.2010 10:03
Fajne i lekkie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak