Przepis i sposób przygotowania na: Fusollini z łososiem,serem pleśniowym i czarnymi oliwkami.
Kroki postępowania
Makaron nakładamy na talerz i zalewamy sosem z łososiem :-)
makaron | 500 g |
łosoś wędzony plastry | 150 g |
serek topiony | 100 g |
ser pleśniowy typu gorgonzola | 50 g |
czosnek | 1 ząbek |
masło | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 pęczek |
sól do smaku | 1 szczypta |
oliwki czarne | 10 szt |
śmietana 12-procentowa | 200 (do gotowania) |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: