Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku na kiełbasce podwawelskiej
Kroki postępowania
Smacznego:))
fasola Jaś | 1 kg |
kiełbasa podwawelska | 2-3 pętka |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 4-5 szt |
czosnek | 2 ząbki |
olej do smażenia | |
przyprawa w płynie | do smaku |
kostka rosołowa | 2 szt |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: