Panga w cieście

Panga w cieście

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filetyz pangi

    3 sztuki
  • mąka

    3 łyżki
  • jajka

    2 sztuki
  • śmietana

    1 łyżka
  • pieprz

  • sól

  • przyprawa uniwersalna Kucharek

  • olej

    do smażenia
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pangę porcjujemy, osuszamy, solimy i pieprzymy. Z jajek, śmietany i mąki robimy ciasto (tak gęste jak na naleśniki). W tak przygotowanym cieście obtaczamy filety rybne. Smażmy na rozgrzanym oleju, doprawiamy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Agnieszka172

27.08.2010 13:41
pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat