Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kabanosy z opiekacza

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

słonina

Przepis i sposób przygotowania na: Kabanosy z opiekacza

Kabanosy natrzeć słoniną z każdej strony i obtoczyć w przyprawie do grilla. Następnie ułożyć blisko siebie w opiekaczu i zapiekać aż do zrumienienia. W wersji mniej kalorycznej słoninę można zastąpić olejem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 04.03.2012 00:08
dobre
jasiek 24.11.2011 22:13
no ciekawie
kate.500 20.10.2011 09:19
super pomysl
Magda60 17.08.2011 22:12
fajne
Magda60 17.08.2011 22:12
fajne
eli82 27.10.2010 13:03
mniam
Patrycja40 04.09.2010 10:55
super
gusia1000 21.08.2010 01:22
na pewno są dobre.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak