Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA JAJECZNA DO KANAPEK

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 sztuki
majonez 2-3 łyżki
szczypiorek 1 pęczek
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA JAJECZNA DO KANAPEK

Jajka ugotować z odrobiną soli aby nie popękały,ostudzić i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Szczypiorek posiekać na drobniutko dodać do jajek przyprawić solą i pieprzem,odstawić na chwilę aby się przegryzło. Dodać majonez wszystko razem wymieszać i gotowe .Dodatkowo kanapkę można posypać szczypiorkiem.SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Romanowka 20.02.2014 07:40
lubię takie pasty na śniadanko!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak