Krem migdałowy

Krem migdałowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • margaryna

    125 g
  • cukier puder

    20 g
  • zmielonych migdałów

    60 g
  • żółtko

  • wódki

    2 łyż.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Margarynę ucieramy z cukrem, następnie
dodajemy żółtko, zmielone migdały i wódkę.
Krem dokładnie utrzyj.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

13.11.2010 20:09
Dobry krem.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat