Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z marchewką i rzodkiewkami
Kroki postępowania
Składniki doprawiamy solą i pieprzem, ziołami prowansalskimi i polewamy olejem lnianym.
kapusta pekińska | 1/2 sztuka |
marchew | 2 sztuka |
rzodkiew | 5 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1/2 sztuka |
ogórki kiszone | 5 sztuka |
kukurydza | 1/2 puszka |
ser feta | 1 kostka |
olej lniany | 4 łyżka |
sól i pieprz | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: