Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczno-łososiowa

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 szt
łosoś wędzony plastry 60-70 gram
majonez 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczno-łososiowa

Jajka ugotować na twardo, przestudzić i obrać. Następnie łososia i jajka zmielić w maszynce lub wrzucić do rozdrabniacza. Dodać majonez, przyprawić do smaku solą i dokładnie wymieszać.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AZgotuj 18.02.2014 10:57
uwielbiam pasty do chleba:)
Kuchenka 17.02.2014 13:49
pyszności :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak