Sposób przygotowania
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy wzdłuż na połówki.
Wyjmujemy żółtka i ucieramy je z chrzanem ( najlepszy do tego jest ten w małych słoiczkach z niebieską nakrętką, ma najdelikatniejszą konsystencję) i śmietaną na gładką masę, dodajemy sól i pieprz.
Tak przygotowanym farszem nadziewamy połówki jajek i posypujemy rzodkiewką pokrojoną w drobną kosteczkę.
Wyjmujemy żółtka i ucieramy je z chrzanem ( najlepszy do tego jest ten w małych słoiczkach z niebieską nakrętką, ma najdelikatniejszą konsystencję) i śmietaną na gładką masę, dodajemy sól i pieprz.
Tak przygotowanym farszem nadziewamy połówki jajek i posypujemy rzodkiewką pokrojoną w drobną kosteczkę.
Komentarze
Dodaj komentarz
Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !
Małgorzata113
IlonaAlbertos
Konto zablokowane
misia53
wedith1
PaniMISIOWA