Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z rukoli i sera pleśniowego z kiełkami

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rukola 50 gram
pomidor 1 szt
ser pleśniowy 1/2 opakowania
ogórek kiszony 1 szt
kiełki 1 garść
oliwa 2 łyżki
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat 1/3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rukoli i sera pleśniowego z kiełkami

Rukolę umyć, osuszyć i ułożyć na talerzu. Dodać pokrojonego na cząstki pomidora, a także ogórka i ser pleśniowy. Wymieszać przyprawę do sałatek z oliwą z oliwek, polać danie. Na wierzch wyłożyć kiełki.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mniam 14.02.2014 18:02
Uwielbiam takie sałatki!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak