Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus bananowy z herbatnikami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

banan 1 sztuka
jogurt naturalny 3 łyżki
herbatniki 5 sztuk
syrop klonowy 1 łyzeczka
ananas z puszki 2 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Mus bananowy z herbatnikami

Banan miksujemy w blenderze na gładką masę, przelewamy do ładnego pucharka. Dodajemy pokruszone hrbatniki na wierczh musu bananowego. Nastepnie jogurt naturalny mieszamy z syropem klonowym i wylewamy na herbatniki. Na wierchu kładziemy kilka anansów pokrojonych w kosteczkę. Tym sposobem mamy pyszny lekki deser idealny dla każdego łasuch dbającego o linię.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

matesko 14.02.2014 12:04
smaczny deser
marcia7 14.02.2014 00:10
apetycznie warstwowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak