Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lukier różowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier puder 6 łyżka
syrop malinowy 3 łyżka
woda 1-2 (wrząca)
olej sojowy kilka kropla

Przepis i sposób przygotowania na: Lukier różowy

Cukier puder rozetrzeć z syropem malinowym, ja tym razem użyłam syropu Grenadina, dodać olej, rozetrzeć i dodać gorącą wodę.
Ilość cukru pudru regulujemy w trakcie ucierania

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 27.02.2014 00:44
Warto taki robić.
Wacław 22.02.2014 10:15
przyda sie przy robieniu ciast i tortów
ao_12 13.02.2014 17:15
przyda mi się ten przepis :)
patryska76 13.02.2014 12:21
Ciekawy przepis :-)
pawel123 13.02.2014 11:31
ale pyszności
Megg 13.02.2014 10:36
oj tak przyda się ten przepis :-)
norweska20 13.02.2014 09:54
przydatny przepis- dobrze wiedzieć jak taki zrobić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak