Sposób przygotowania
Ciasto biszkoptowe przekroić na 3-4 plastry, nasączając rumem lub innym alkoholem. Międzyczasie przygotować krem do ciasta - do wysokiego naczynia wlać zimne mleko oraz zawartość kremu do tortów i miksować przez 2 minuty. Potem dodawać stopniowo Kasia ciągle dalej miksując do uzyskania gładkiej konsystencji. Tak przygotowany krem nałożyć na każdy krążek biszkoptu wraz z wiśniami. Ostatni krążek biszkoptu posmarować kremem a następnie posypać wiórkami czekolady.
Komentarze
Dodaj komentarz
Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !
izoldaaa6
Konto zablokowane
RenataZ-et
Margo1
marzencia2007
Konto zablokowane
banditka
Karolcia12
Agnieszka172
Jaheira11
Dorota77
Mati13
Lidia11
iwa643
justyna111
eli82
pawel007
Sylwia74
bami
IlonaAlbertos
kotlet
Goya
smakowita
PaniMISIOWA
plocia
IwonaKa