Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z marchwi i selera w oleju rzepakowym

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchew 1 szt
seler 1 szt
rodzynki 1/4 szkl
olej rzepakowy 4 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z marchwi i selera w oleju rzepakowym

Warzywa myję, obieram i ścieram na tarce tworzącej z nich słupki (zarówno marchew jak i seler). Następnie przekładam warzywa na głęboki talerz, dodaję wymoczone ( a co za tym idzie soczyste) rodzynki i mieszam. Polewam całość delikatni olejem rzepakowym (mimo moich wątpliwości nadaje się idealnie).
Podaję surówkę z obiadem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gibli 20.02.2014 08:40
smaczna surówka
usmiech 12.02.2014 11:48
ciekawa surówka
patryska76 12.02.2014 11:27
Uwielbiam takie surówki ;-)
krystyna330 12.02.2014 11:14
pyszności mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak