Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czosnkowa pekinka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1
czosnek 4 ząbki
jogurt naturalny 1 mały
majonez tradycyjny 3 łyżki
Koperek suszony Prymat 1/2 łyżki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Czosnkowa pekinka

Kapustę pokroić, czosnek drobno rozgnieść. Jogurt wymieszać z majonezem, dodać czosnek i koper. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z kapustą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agata3 11.02.2014 13:24
smaczna suróweczka :)
krystyna330 11.02.2014 13:18
pychotka mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak