Składniki:
mąka pszenna | 40 dag |
żółtko jajek | 1 szt |
smalec | 2 łyżki |
woda letnia | 1 szkl |
sól | do smaku |
kapusta kiszona | 1/2 kg |
pieczarki | 15 dag |
cebula | 1 szt |
boczek wędzony | 15 dag |
smalec | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka pszenna | 40 dag |
żółtko jajek | 1 szt |
smalec | 2 łyżki |
woda letnia | 1 szkl |
sól | do smaku |
kapusta kiszona | 1/2 kg |
pieczarki | 15 dag |
cebula | 1 szt |
boczek wędzony | 15 dag |
smalec | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: