Składniki:
porzeczek czerwonych | 1 szklanka |
jajek | 4 szt |
mąki | 200 g |
cukru | 1/2 szklanki |
wody | 1 łyżka |
cukru waniliowego | 2 opakowania |
proszku do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
olej | 6 łyżek |
porzeczek czerwonych | 1 szklanka |
jajek | 4 szt |
mąki | 200 g |
cukru | 1/2 szklanki |
wody | 1 łyżka |
cukru waniliowego | 2 opakowania |
proszku do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
olej | 6 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: