Surówka z młodej czerwonej kapusty Eli

Surówka z młodej czerwonej kapusty Eli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewka

    1 sztuka
  • koperek

    1 pęczek
  • cukier

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • sok z cytryny

    1/2 sztuki
  • cebula

    1 sztuka
  • kapusta czerwona

    1 młoda (mała)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować,cebulę i koperek posiekać,marchewkę zetrzeć na tarce z dużymi oczkami.Włożyć wszystko do miski,dodać olej,sok z cytryny,doprawić do smaku solą,cukrem,pieprzem i dokładnie wymieszać.Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

agnieszka189

30.05.2011 11:59
samo zdrowie-pychotka!

pawel007

02.10.2010 07:23
pyszna.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat