Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z młodej czerwonej kapusty Eli

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchewka 1 sztuka
koperek 1 pęczek
cukier do smaku
sól do smaku
sok z cytryny 1/2 sztuki
cebula 1 sztuka
kapusta czerwona 1 młoda (mała)

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z młodej czerwonej kapusty Eli

Kapustę poszatkować,cebulę i koperek posiekać,marchewkę zetrzeć na tarce z dużymi oczkami.Włożyć wszystko do miski,dodać olej,sok z cytryny,doprawić do smaku solą,cukrem,pieprzem i dokładnie wymieszać.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka189 30.05.2011 11:59
samo zdrowie-pychotka!
pawel007 02.10.2010 07:23
pyszna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak