Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dorsz w pieprzu cytrynowym

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

przyprawa do potraw Kucharek
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
mąka
masło cytrynowe 2 łyżki
oliwa 2 łyżki
filet z dorsza 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: dorsz w pieprzu cytrynowym

Filet rozmrozić, osuszyć. podzielić na porcje,obsypać przyprawami, czyli kucharkiem i pieprzem cytrynowym. Odstawiamy w chłodne miejsce na godzinę. Następnie filet obtaczamy w mące i pieczemy na złoty kolor na rozgrzanym maśle wymieszanym z oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 05.03.2014 00:20
smaczna rybka
barbara11561 20.02.2014 16:53
też przyprawiam rybę pieprzem cytrynowym:)
olkaaa 19.02.2014 08:00
jeszcze takiego nie jadłam
kate.500 11.02.2014 15:21
pyszna rybka
Krystyna32 11.02.2014 07:51
pyszna rybka
gosiag 10.02.2014 11:21
mysle ze jest pyszny
Magula 10.02.2014 07:36
Lubię smak pieprzu cytrynowego dodanego do ryby

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak