Składniki:
wieprzowina | 500 g (ze schabu lub z łopatki) |
cebula | 1 szt mała |
bulion | 300-400 ml |
śmietanka | 150 ml słodka np.30% |
szałwia | kilka listków |
sól do smaku | |
mąka | do obtoczenia |
olej do smażenia | |
masło do smażenia |
wieprzowina | 500 g (ze schabu lub z łopatki) |
cebula | 1 szt mała |
bulion | 300-400 ml |
śmietanka | 150 ml słodka np.30% |
szałwia | kilka listków |
sól do smaku | |
mąka | do obtoczenia |
olej do smażenia | |
masło do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: