Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej kapusty z sosem czosnkowo-ziołowym
Czosnek rozetrzeć z odrobiną soli, połżczyć wszystkie składniki sosu i całość wymieszać. Odstawić na 2 godziny.
kapusta biała | 1/2 główki |
marchewka | 1 |
por (biała część) | |
ogórek świeży | 2 |
papryka konserwowa | kilka kawałków |
sos | |
czosnek | 3 duże ząbki |
Koperek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
pietruszka zielona | 1 łyżeczka |
ocet | 1 łyżeczka |
cukier | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: