Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki zawijane serem i salami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 2 długie
salami 6 plastrów
pikle
ketchup
wykałaczki
olej do smażenia
ser gouda 3 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki zawijane serem i salami

Każdą parówkę dzielimy na 3 części, na blacie układamy salami, na nie nakładamy ser tak aby nie wychodził poza salami, układamy kawałek parówki, zawijamy, spinamy wykałaczką.
Smażymy na rozgrzanym oleju z dwóch stron, podajemy z piklami, ketchupem, musztardą.
Świetnie nadaję się na przystawkę dla gości, jak i również na kolację :D
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sarenka 23.07.2011 15:16
Takie moglabym skosztowac :)
kochanyptysiu 24.05.2011 10:01
TEZ TAKIE ROBIE
agata1722
agata1722 13.05.2011 19:53
zwykłe parówki w niezwykłym wykonaniu
Koper 08.02.2011 17:31
fajna przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak