Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Syta micha.

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso gulaszowe 1 kilogram
szynka szwardzwaldzka 20 dag
mieszanka meksykańska mrożona 1 paczka
pomidory wpuszce 2 puszki
sok pomidorowy 2 szklanki
mąka 2 łyżki
ziemniaki
sól do smaku
kminek 1 łyżeczka
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Syta micha.

Mięso przesmażamy dodajemy pokrojoną w paseczki szynkę doda nam wędzonego posmaku i smażymy ,zalewamy litrem wody i gotujemy pod przykryciem około 30 minut dodajemy paczkę mrożonki meksykańskiej ,oraz pokrojone ziemniaki jeżeli jest taka potrzeba dolewamy wody i gotujemy,doprawiamy .Dodajemy pomidory w puszce , sok pomidorowy i mąkę wymieszaną z wodą ,przegotowujemy i podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mitek111 31.01.2014 21:00
konkretne danie:)
Czyki 31.01.2014 19:17
Jak bogata ta micha:)bardzo smaczna:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak