Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzoną makrelą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wędzona makrela 1 sztuka
jajko 2 sztuki
majonez 2 łyżki
natka pietruszki 1/2 pęczka
curry do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzoną makrelą

Mięso makreli rozerwać z palcach na małe części. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i przetrzeć przez sito. Jajka dodać do makreli dodać majonez i posiekaną natkę. Wymieszać i do smaku doprawić curry. Podawać pastę na pieczywie posypaną natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 05.08.2014 22:21
smaczna pasta
mitek111 31.01.2014 20:59
lubię takie pasty
eMMe 31.01.2014 20:20
Pyszna na kanapeczki:)
Joannasz3190 31.01.2014 16:54
Moje smaki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak