Przepis i sposób przygotowania na: Rosół staropolski
Najlepiej smakuje z domowym makaronem.
rostbef wołowy | 40 dkg |
żeberka wieprzowe | 30 dkg |
kura | 30 dkg |
wątróbka drobiowa | 15 dkg |
pieczarki | 15 dkg |
marchewka | 1 |
pietruszka | 1 |
por (biała część) | |
seler | 1 średni |
ziele angielskie | 4 |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1 |
seler nać | 2 |
pietruszka zielona | |
lubczyk świeży | 1 |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Przyprawa do rosołu Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: