Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki nadziewane

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 10 sztuk
oliwa
wędliny dowolne 15 dag
cebula 1/2 sztuka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane

Pieczarki obieramy i usuwamy trzonki. Kapelusze obgotowujemy około 5-7 minut. Cebulę, trzonki i wędliny delikatnie podsmażamy i farszem nadziewamy kapelusze pieczarek. Zapiekamy około 30 minut w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edyta38 05.01.2011 09:25
napewno dobrze smakuja bo tak wygladaja
Pajecznik 09.11.2010 00:42
super
matii6 24.10.2010 19:22
świetny pomysł
Agnieszka172 30.08.2010 20:42
super, coś nowego:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak