Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaczki nadziewane pieczarkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 10 sztuk
ser żółty 10 dag
masło
sól
ziemniaki ugotowane na półmiękko sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaczki nadziewane pieczarkami

Ziemniaczki gotujemy, przekrawamy na pół i delikatnie wydrążamy środek, w który układamyi drobno posiekane, podsmażone wcześniej pieczarki. Ziemniaczki nacieramy masłem, posypujemy solą, przykrywamy plasterkami sera żółtego i zapiekamy około 30 minut w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beatris 23.06.2011 15:20
Podobne robię na grilla.
izapozdro 27.03.2011 14:30
smaczne
Aleksandra45 14.02.2011 09:09
musi być pyszne
Aleksandra45 14.02.2011 09:09
musi być pyszne
Aleksandra45 14.02.2011 09:09
musi być pyszne
Karolek1 24.11.2010 10:00
Bardzo ładnie wyglądają :)
Myszka75 22.11.2010 10:48
koniecznie muszę wypróbować:)
Pajecznik 09.11.2010 00:43
proste i smaczne
PaniMISIOWA 03.11.2010 15:30
proste i ciekawe :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak