Sposób przygotowania
Bagietkę kroimy na kromeczki - nie za cienkie i nie za grube. Z jednej standardowej bagietki powinno wyjść około 12 - 15 kromek.
Masło zacieramy z wyciśniętym czosnkiem. Smarujemy bagietkę i na górę dajemy podrobiony ser żółty. Wstawiamy do piekarnika na 15-20 minut w temp 180 st.
Idealna przekąska na każda imprezę. Można pod ser dodać szynkę lub salami.
Masło zacieramy z wyciśniętym czosnkiem. Smarujemy bagietkę i na górę dajemy podrobiony ser żółty. Wstawiamy do piekarnika na 15-20 minut w temp 180 st.
Idealna przekąska na każda imprezę. Można pod ser dodać szynkę lub salami.
Komentarze
Dodaj komentarz
Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !
Gosia_60
TyTaN
Jaheira11
Konto zablokowane
mewa81
Konto zablokowane
Mariolka1
dorotka0000025
gosia561
kielcok1
gosia561
gosia561
Barbara55
Olaa
ajres
Margo1
Margo1
Renataj