Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki rybne z Portoryko

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z ryby
adobo

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki rybne z Portoryko

SKŁADNIKI: 90 dag filetów z morskiej ryby, 1 łyżka Adobo, 3 szklanki oleju kukurydzianego, 1 rozkłócone jajko, półtorej szklanki tartej bułki, półtorej szklanki mąki.

SPOSÓB WYKONANIA: Filety pokroić na kawałki 6 x 1,5 cm. Doprawić Adobo. Panierować w jajku, bułce tartej i mące. Smażyć na złoto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolina92 14.11.2010 11:57
gdzie mozna dostac adobo?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak