Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w sosie Mojito Isleno

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryby
adobo
sos mojito isleno

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w sosie Mojito Isleno

SKŁADNIKI: 3 lucjany czerwone każdy po 45 - 70 dag - użyliśmy dorsza, pół łyżki mieszanki przypraw Adobo, 1/4 szklanki oleju kukurydzianego, 1 porcja sosu Mojito Isleno.

SPOSÓB WYKONANIA: Rybę przyprawić Adobo. Usmażyć na oleju na złoto. Przełożyć do sosu i dusić przez 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka-87-25 11.06.2017 07:52
sos najlepszy pysznie przyrzadozna
iga2 12.06.2011 23:35
cudownie wyglada
Małgorzata106 28.11.2010 22:05
pewnie bardzo pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak