Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smalec

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

słonina 30 dag
cebula
czosnek 2 zabki
sól
pieprz
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: smalec

słoninę kroimy i mała kostkę i topimy od czasu do czasu mieszając cebulę kroimy w małą kostkę czosnek przeciskamy przez praską i dodajemy do tłuszczu gdy smalec przestygnie doprawiamy sola pieprzem i majerankiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 05.10.2011 15:13
super
Justyna Jussstiii 05.10.2011 15:13
super
Justyna Jussstiii 05.10.2011 15:13
super
halina17 02.08.2010 08:55
Smaczny smalec.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak