Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie z cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

płaty śledziowe w occie 2 szt.
pieprz, sól
cebula
olej 5 łyż.

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie z cebulą

Śledzia wymoczyć i podzielić na małe kawałki.
Poukładać w miseczce. Posypać solą i
pieprzem. Dodać drobno posiekaną cebulkę
i zalać olejem. Odstawić do lodówki na kilka
godzin.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 14.11.2010 19:02
Lubię je jeść tylko zimą.
rosik93 05.08.2010 11:15
uwielbiam śledziki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak