Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kaszą gryczaną i tuńczykiem

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza gryczana 1 woreczek
groszek konserwowy 1 puszka
majonez
sól, pieprz
jajko ugotowane na twardo 3 szt
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kaszą gryczaną i tuńczykiem

Kaszę ugotować w osolonej wodzie. Jajko i cebulę pokroić w kostkę. Do miski wsypać przestudzoną kaszę, rozdrobnionego i odsączonego z zalewy tuńczyka oraz pozostałe składniki. Dodać majonez i doprawić pieprzem i solą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megg 25.01.2014 23:36
Bardzo smaczna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak