Paluszki z piersi kurczaka

Paluszki z piersi kurczaka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka podwójna lub dwie pojedyncze

    1 szt
  • panierka do kurczaka prymat

    1 szt
  • jajko

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Piers z kurczaka płuczemy, nastepnie kroimy w cieńkie paseczki, obtaczamy najpierw w jajku a później w panierce i wrzucamy na patelnie, obsmażamy i kazdej strony i gotowe - bardzo dobry pomysł na inpreze

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Joanna108

04.08.2011 09:23
szybkie

Barbara55

08.05.2011 15:57
super

kielcok1

24.04.2011 15:17
takie paluszki to mogę jeść

rakow2

27.01.2011 14:32
dobre

marzencia2007

21.10.2010 15:34
swiene :) mniam :)

Klaudia007

04.07.2010 20:43
ja robię w płatkach

iwa643

13.05.2010 06:55
spróbuje zrobic

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat