Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki z piersi kurczaka

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka podwójna lub dwie pojedyncze 1 szt
Kurczak panier do drobiu Prymat 1 szt
jajko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki z piersi kurczaka

Piers z kurczaka płuczemy, nastepnie kroimy w cieńkie paseczki, obtaczamy najpierw w jajku a później w panierce i wrzucamy na patelnie, obsmażamy i kazdej strony i gotowe - bardzo dobry pomysł na inpreze

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 04.08.2011 09:23
szybkie
Barbara55 08.05.2011 15:57
super
kielcok1 24.04.2011 15:17
takie paluszki to mogę jeść
rakow2
rakow2 27.01.2011 14:32
dobre
marzencia2007 21.10.2010 15:34
swiene :) mniam :)
Klaudia007 04.07.2010 20:43
ja robię w płatkach
iwa643 13.05.2010 06:55
spróbuje zrobic

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak