Przepis i sposób przygotowania na: Mielone kuleczki z orzechami i migdałami
Kroki postępowania
Na rozgrzanej patelni z olejem rzepakowym kładziemy kuleczki wielkości orzechów włoskich.
Smacznego :)
mięso mielone wołowo-wieprzowe | 250 gr |
migdały | 1 łyżka |
orzechy włoskie | 1 łyżka |
orzechy laskowe | 1 łyżka |
orzeszki ziemne | 1 łyżka |
słonecznik łuskany | 1 łyżka |
mąka owsiana | 1-2 łyżki |
Pieprz biały mielony Prymat | |
sól | |
Majeranek suszony Prymat | |
olej rzepakowy | 1-2 łyżka |
cynamon Prymat | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: