Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka po hiszpańsku

3.0
(14)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa (mrożona) 1/2 kg
pomidor 3-4 szt
cebula biała 2 szt
czosnek 2 ząbki
oliwa do smażenia
szczypiorek, natka do smaku
szynka 4 plastry
ziemniaki 4 szt
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po hiszpańsku

Ziemniaki ugotuj w mundurkach, obierz i pokój na ćwiartki.Fasolkę sparz, odcedź.Pomidory pokrój.Czosnek i cebulę pokrój, podsmaż na oliwie.Dodaj pomidory, fasolkę, szczypiorek i natk. duś 20 min.Przypraw .Dodaj szynkę i ziemniaki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 12.11.2012 08:00
pycha
maciek7 07.05.2012 20:52
pycha
gusia1000 31.05.2011 19:18
Pycha.
Maryś1 01.09.2010 22:40
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak