Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki serowe zapiekane parówkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówka 1 sztuka
ser żółty 4 plasterki
masło 4 łyżki
kutchup
Przyprawa do pizzy i dań kuchni włoskiej Prymat
chleb 2 kromka

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki serowe zapiekane parówkami

1.
Chleb smarujemy masłem , i posypujemy przyprawą do pizzy. Nacimy chleb w szerz na głobokosc około 1,5-2 cm , aby miec pozniej gdzie włozyc parówki. Nacięty chleb z włożonymi parówkami wkładamy na patelnie z roztopionym masełkiem.. Każdą ze stron przyrumieniamy o na koncu kladziemy plasterek sera zółtego aby sie stopił. Przed podaniem polac ketchupem. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 23.01.2014 15:52
smaczna wersja grzanek
krystyna330 22.01.2014 21:28
bardzo fajny przepis
Jadwiga/Jaga85 22.01.2014 20:41
Pyszne danie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak