Składniki:
kiełbasa podwawelska | 200 gram |
przecier pomidorowy | 3/4 słoik |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ziele angielskie | 3 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
bób | 1 kg |
kiełbasa podwawelska | 200 gram |
przecier pomidorowy | 3/4 słoik |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ziele angielskie | 3 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
bób | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: