Przepis i sposób przygotowania na: Parówki z warzywami
Jeśli chcemy by sos był gęściejszy można dodać 2 – 3 łyżki keczupu. Podajemy z pieczywem lub jako dodatek do obiadu.
parówek | 4-5 sztuk |
ogórków kiszonych (mogą być konserwowe) | 2 sztuki |
pieczarek | 20 dag |
cebuli | 1 szt |
groszku konserwowego | 1 puszka |
czerwonej papryki | 1 strąk |
pora | 1 szt |
czosnku | 1-2 ząbki |
koncentratu pomidorowego | 2-3 łyżki |
masła | 2-3 łyżki |
Papryka ostra mielona Prymat | estragon, oregano sól, pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: