Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy kebab

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

placki kukurydziane 4 szt.
duża pierś z kurczaka
majeranek,sól i pieprz.
Sałatka:
pomidor
ogórek
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy kebab

Placki usmażyć na patelni według przepisu na opakowaniu. Pierś pokroić w drobną kostkę, doprawić solą pieprzem i majerankiem. Następnie usmażyć na odrobinie oleju. Składniki sałatki drobno pokroić, doprawić solą i pieprzem połączyć z sosem. Na gotowe placki najpierw ułożyć mięsa,a na nie sałatkę (ilość zależy już od gotującego:)). placki zwinąć i ułożyć na talerzu. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 15.11.2010 14:06
Super sprawa takie jedzenie.
halina17 02.08.2010 08:57
Dobry przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak