Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galaretka z indyka i brokuła.

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion drobiowy 2 szkl.
kawałek pieczonego brokuła,
marchewka
sól i pieprz
pietruszka
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Galaretka z indyka i brokuła.

Mięso kroimy dość drobno. Razem z warzywami wrzucamy do ugotowanego bulionu. Wszystko razem gotujemy jakiś czas nie doprowadzając d wrzenia. Żelatynę rozpuszczamy w bulionie. Doprawiamy. Po czym przekładamy do salaterek. Odstawiamy do zastygnięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 15.11.2010 14:07
Dobre.
edyta18-20 07.10.2010 16:51
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak